Infrastructuur PDF Afdrukken E-mailadres

Infrastructuur.

Bredero-Media maakt voor haar diensten uitsluitend gebruik van apparatuur van A merken, zoals: Dell, HP & IBM.

Hierdoor kunnen wij een zeer stabiel & betrouwbaar netwerk garanderen voor al uw persoonlijke/bedrijfskritische applicaties.


Betrouwbaarheid, Veiligheid, Datacenter.

Bredero-Media maakt gebruik van de diensten van o.a. KPN, PINS, XS4ALL & andere providers. Onze diensten worden geleverd vanuit een betrouwbaar Datacenter wat voldoet aan de laatste beveiligings
standaarden en eisen op internet gebied.

Wij werken altijd met meerdere internet verbindingen. dit zorgt ervoor dat onze diensten nooit onbereikbaar zijn, tevens beschikken wij over de nodige extra UPS stroomvoorzieningen. (in het geval van calamiteiten, stroomuitval etc.)

Onze servers zijn allemaal redundant uitgevoerd. dit betekend dat onze & uw data over meerdere schijven verdeeld wordt. (wat dataverlies onmogelijk maakt.)


Onze datacentra voldoen niet alleen aan de laatste digitale beveiligingsstandaarden maar natuurlijk ook de menselijke standaarden. Wij werken met persoonlijke & digitale beveiliging, er zijn altijd beveiligers aanwezig die iedereen in de gaten houden. (zowel binnen als buiten het datacenter).

Tevens hebben mensen alleen toegang d.m.v. legitimatie en een zogenoemde smartcard.


Netwerk
Bredero-Media werkt samen met netwerkleverancier True en Leaseweb. Mede dankzij hun jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van netwerken, is Bredero-Media in staat u een netwerk te leveren dat altijd snel en bereikbaar is.


Het netwerk maakt gebruik van de volgende verbindingen naar internet

· 40.000 Megabit AMS-IX (Amsterdam)
· 10.000 Megabit LIPEX(Londen)
·
10.000 Megabit De-CIX (Frankfurt)
·
1.000 Megabit BNIX (Brussel)
·
100 Megabit FreeIX (Parijs)
·
100 Megabit Torix (Toronto)

·
2.000 Megabit Level(3)
·
2.000 Megabit Abovenet
·
1.000 Megabit Flag Telecom
·
1.000 Megabit DTAG
·
1.000 Megabit TeleGlobe
· 2x 10.000 Megabit Bredero-Media Groep

De servers van Bredero-Media Group zijn geplaatst in het EvoSwitch datacenter te Amsterdam. Dit is het enige datacenter wat volledig klimaatneutraal is en aan al onze vereisten betreffende duurzaamheid voldoet.

Alle servers beschikken over minimaal 2x een 100 Mbit verbinding, 2x redundante voeding en 2x een harde schijf. De meeste servers beschikken over een 2x 1000 Mbit verbinding en meerdere harde schijven.

 
 Bredero-Media, is een onderdeel van Bredero Groep  |